Info

Dingerdis Technische Realisatie detacheert gespecialiseerd personeel in
bouw, montage en installatietechniek.

Ons personeel is voorzien van handgereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen en gekeurd elektrisch gereedschap; in ieder geval een stofvrije boorhamer en accu boormachine.
Ook voor vervoer wordt gezorgd. Wij hebben de beschikking over een eigen wagenpark bestaande uit 30 bestelbussen, indien nodig, voorzien van een trekhaak of imperiaal.

Over het algemeen werken wij altijd met dezelfde personen, die wij dus zeer goed kennen. Hierdoor is tussen Dingerdis Technische Realisatie, haar opdrachtgevers en werknemers een langdurige en standvastige relatie ontstaan. De meeste medewerkers hebben dan ook een vast dienstverband bij DTR.
Door middel van regelmatige en directe communicatie blijft onze informatie altijd up-to-date. Hierdoor zijn wij in staat snel en correct te reageren op zaken die op dat moment van belang zijn.

Potentiële medewerkers worden altijd gecontroleerd op referenties, werkervaring en diploma’s. Wij willen namelijk zeker weten wie wij bij onze opdrachtgevers plaatsen. Bovendien willen we graag voldoen aan de wensen van sollicitanten; het is erg belangrijk dat mensen gemotiveerd zijn en blijven.
Doordat wij exact weten wat een medewerker wil en kan is onze match altijd de juiste.

Wij hebben een g-rekening en kunnen recente wka-gegevens aantonen.
Het kvk nummer van DTR is 04067606. Onze algemene voorwaarden vind u hier.